4x GOUD 1x ZILVER en 1x BRONS

      Reacties uitgeschakeld voor 4x GOUD 1x ZILVER en 1x BRONS

Op de Friese kampioenschappen werden er weer prachtige resultaten behaald! Heel trots op mijn lesklanten die hier allemaal weer hard voor hebben gewerkt.

In de klasse B dat. C reed Anthe Regnerus met Magliv’s Honey Gold haar beste proef van het seizoen. Zo mooi harmonieus en vooral met veel plezier! Ze werd FRIES KAMPIOEN met 67,75%
Op naar het NK!

Lieke Ydema stuurde haar pony Noir de Civy heel knap door de proef in de klasse B dat. D/E. Ze heeft de afgelopen weken heel goed getraind en dat werd beloond met een mooie 4e plaats en 65,67%!

In de klasse L1 cat. D/E reed Maud Stelma met Vanda’s San-Jose een hele goede proef en scoorden een prachtig percentage van 68,25%. Hier kwam niemand meer overheen en dus werden ze gehuldigd als FRIES KAMPIOEN!! Top gedaan! Op naar het NK!

Anouk Ydema en Joris Tricolore waren de afgelopen weken goed in vorm, daarnaast zijn ze een plaatje om naar te kijken. De jury beloonde hun proef met 65,50%. Hiermee won ze de 3e prijs in de klasse L2 cat.D/E.

In de klasse Z1 dat. D/E reed Syrah Van de Rovaart met haar knappe merrie De Mersken Donna Daria FM een hele goede proef. Dat vond de jury ook en dat werd beloond met 65,52% Hiermee was ze de beste en werd gehuldigd als FRIES KAMPIOEN!!
Op naar het NK.Met haar pony Champ of Dance eindigde ze in de klasse M1 cat. D/E op een knappe 5e plaats!

Ook in de klasse Z2 was er succes. Marilee de Vries won met Dulce Evita’s Dance het eerste onderdeel met 66,54%. Daarna mochten ze in de finale starten en dat betekende hun kür op muziek debuut! De kür was prachtig!! Ze konden hun percentage van dik 66% vasthouden en werden in het eindklassement RESERVE KAMPIOEN!!

Margriet Koopmans won het eerste onderdeel van de klasse ZZ-licht met Ide K.W. Zondag reed ze in de finale kür op muziek een hele goede kür en wist dit onderdeel ook te winnen! Daarmee werd ze FRIES KAMPIOEN!

Tryntsje van Gosliga reed een hele nette proef met Heidehof`s Alina. Dit was hun debuut op een kampioenschap bij de paarden. Ze werden knap zesde in de klasse M2!