Eagle V. wint eerste prijs in zware tour op Ameland

      Reacties uitgeschakeld voor Eagle V. wint eerste prijs in zware tour op Ameland

Het doel met Eagle V. was klasseren in de zware tour omdat we fokken met zijn zus Jeremy. Het doel is behaald! Zaterdagochtend reisden we naar Ameland om daar twee dagen te starten in de Intermediaire II. Eagle voelde na de bootreis fris aan en liep een goede proef. We kregen voor een piaffe zelfs een 8! Voor alle passages ontvingen we 7ens. Hij heeft zoveel talent voor deze oefeningen en dat vindt de jury dus ook.

We scoorden 62,353% in de Intermediaire II en wonnen de eerste prijs in de zware tour! De volgende dag besloten om een rondje grand prix te proberen. Ik kwam tevreden uit de ring omdat ik Eagle, zonder oefenen, best fijn door deze pittige proef kon sturen. Hij voelde wel iets vermoeid aan en we maakten teveel fouten in de series. Het was leuk om zo ons wedstrijdverloop te eindigen. Eagle staat te koop en we zoeken een leuke plek voor hem waar iemand net zoveel plezier aan hem gaat beleven als wij hebben gedaan.

Naast mijn eigen succes, reed lesklant Annika Siesling winst in de grand prix! Zaterdag had ze teveel fouten door de spanning, maar zondag ging het veel beter en is ze nu officieel Grand prix! Super trots op haar.