Goud, Zilver en Brons op Friese kampioenschappen

      Reacties uitgeschakeld voor Goud, Zilver en Brons op Friese kampioenschappen

Wat fijn dat de indoor kampioenschappen door konden gaan! Met een mooie groep geselecteerde lesklanten hebben we de afgelopen maanden naar dit doel getraind. Er werden mooie resultaten behaald, waaronder Goud, zilver en brons!

In de klasse M2 pony`s reed Anouck Hofstede met Fire een hele stabiele proef. Dit werd door de jury beloond met de hoogste score en daarmee was Anouck FRIES KAMPIOEN! Ze mag ook Friesland vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen. Super knap!

Jinke Koopmans had twee kanshebbers op de Friese kampioenschappen. In de klasse L2 helaas net 1 plek verwijderd van het podium, maar met Special Boy reed ze naar een knappe verrassing in de klasse M1. Het bleef spannend tot de laatste deelnemer en het scheelde heel weinig. Ze werden gehuldigd als RESERVE KAMPIOEN en verdient hiermee een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen!

Als eerste van start in de klasse B is altijd spannend, want je zet de score neer waar de rest zich aan moet meten. Myra van der Horst bleef lange tijd bovenaan staan met Louis O`Pardi. Helaas was de jury iets verdeeld over haar prestatie. Waar de ene jury haar op kop plaatste, stond ze bij de ander 6e. Heel blij met de BRONZEN MEDAILLE die ze kreeg omgehangen nadat de hele rubriek was verreden.

Dan was er nog een finale plaats voor Mellanie Welles en William fan Stal Sibma. Ze WONNEN het eerste onderdeel van de klasse ZZ-licht. In de finale kür op muziek slopen er wat foutjes in door een enthousiaste William. Uiteindelijk een knappe 3e plaats behaald!