TOP dag op Centrale Keuring Friesland

      Reacties uitgeschakeld voor TOP dag op Centrale Keuring Friesland

Op de Centrale Keuring te Harich hadden we een drukke dag voor de boeg met Kybrona, Jybrona en Nibali.

Jybrona werd voorlopig keur verklaard en als eerste geplaatst in haar groep, daarna moest ze het opnemen tegen de andere vierjarige merries in de kopgroep. Jybrona werd KAMPIOEN bij de 4-7 jarige dressuurmerries. In de ring voor het dag kampioenschap werd ze reserve kampioen! Wat een geweldige prestatie voor deze prachtige merrie van Dreamboy uit Ramona(v. Amsterdam). Jybrona heeft deze week ook haar DO-C verklaring ontvangen met een genoomwaarde van 101. Ze staat te koop omdat we helaas niet alles kunnen houden.

Kybrona liep ook een super ronde en werd ook voorlopig keur verklaard, ze eindigde op een mooie tweede plaats in haar groep en mistte hiermee op een haar de kopgroep. De driejarige dochter van Governor x Ramona (v. Amsterdam) staat nu weer thuis en wordt binnenkort zadelmak gemaakt door Tim Kruyt.

Nibali (Ferdinand x Jeremy, elite, prok, ibop-dr) liet zich geweldig zien en mocht zich als tweede opstellen achter de kampioen van de veulenkeuring te Harich. Hiermee mocht hij terug komen in de kopgroep. Ook hier draafde hij met veel overtuiging en eindigde in de kampioensring als derde achter de kampioen en de reserve kampioen. Hiermee verdiende Nibali een ticket voor de NATIONALE VEULENKEURING! Hij heeft zich de afgelopen weken super ontwikkelt en we denken dat we nog veel van hem gaan horen.

Aan het einde van de dag werd Tim Kruyt gehuldigd als kampioen van de voorbrengers, terecht!

Kybrona v. Governor

v.l.n.r. Jelmer Chardon, Kim Jacobi, Nibali(v. Ferdinand) Jeremy (elite, prok, ibop-dr) en Tim Kruyt

Jybrona v. Dreamboy TE KOOP