Training & instructie tijdens de coronacrisis

      Reacties uitgeschakeld voor Training & instructie tijdens de coronacrisis

De afgelopen maanden zijn er geen wedstrijden i.v.m. het coronavirus, gelukkig gaan de privélessen wel door en maken de lesklanten allemaal veel progressie. De meeste lesklanten komen nu vaker trainen omdat ze meer “vrije tijd” hebben. Het is erg leuk om zo intensief bezig te zijn met deze talentvolle combinaties!

Ook de paarden die ik train doen het super goed! Horses2fly Apres Minuit en ik trainen elke maand bij de bondscoach en het is zo leuk om te zien en te voelen dat we steeds weer progressie maken. Eagle V. is inmiddels klaar voor de lichte tour en in de training laat hij veel aanleg zien voor de piaffe en passage en wordt hier steeds sterker in en krijgt meer afdruk. We kunnen ook al een paar eners, dit moeten we nog verder uitbouwen. Met hulp van Tonnie Huberts, die elke maand bij mij op stal komt, hopen we Eagle volgend jaar zware tour klaar te hebben. Ook Iza Dieni (eig./fok.Janneke Gnodde) doet het erg goed. Ze wordt sterker en gaat nog stoerder draven. De planning was deze zomer in de klasse Z1 starten en doortrainen voor de klasse Z2. Ze springt inmiddels de wissels. Deze moeten nog wat meer bevestigd worden, met hulp van Marjo Corporaal, gaat dit een hele fijne opvolger worden voor….wie weet…Horses2fly Apres Minuit..?

Naast Iza Dieni staat inmiddels de opvallende Valk merrie Jarissa, ook van Janneke Gnodde, bij mij op stal. Ze doet hert erg goed in de training met Nienke Wulff. De eerste online wedstrijd staat ingepland…spannend..

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele nieuwtjes e.d? Volg mij op Facebook (pagina Kim Jacobi Dressuurtraining) of op Instagram (Kim Jacobi)