Mooie scores op CH Sneek

      Reacties uitgeschakeld voor Mooie scores op CH Sneek

Afgelopen week was er de mogelijkheid om meerdere keren te starten op het concours hippique te Sneek. Lesklanten zetten er weer mooie resultaten neer!
Simone Dijkstra noemt haar paard Gizmo na deze wedstrijden echt ‘outdoor proof’. Hij bleef keurig in de baan, liep fijn en reed naar goede punten in de klasse L1. Ze won tweemaal een derde prijs met 195,5 punten en won tweemaal de zesde prijs in ene groot deelnemersveld met 193 en 192 punten.
Annigje Jacobi heeft met haar pony Daniela na 3 wedstrijden in de klasse Z1 alweer 7 winstpunten. Ze reed naar 208 en 209 punten op hun tweede wedstrijd in deze klasse. De derde wedstrijd had ze 204 en een top score van 223,5 punten en won de eerste prijs.
Liselotte Kars haar paard Delphi liep ook fijn in de eerste proef in de klasse L1 en behaalde een score van 190 punten. Het was jammer dat Delphi in de tweede proef te veel spanning had.

Mei Grand Prix Nei Grand Prix junior Jinke Koopmans was met haar pony Horses2fly Coelenhage`s Ferro de BESTE L combinatie op CH Sneek. Ze won een vierde prijs met 200,5 punten en won de andere proef met een mega score van 218 punten!

Gefeliciteerd met jullie prijzen en punten!